Selecteer een pagina
Libelle Winterfair 11 tot en met 15 november 2020 in de Nekkerhal te Mechelen

Kooktheater

Proef mee in het Libelle Kooktheater

Nog op zoek naar inspiratie voor je feestmenu? In het Libelle Kooktheater tonen onze favoriete chefs wat zíj dit eindejaar aan hun gasten zullen serveren. Kijk hoe ze live de meest geweldige gerechten uit hun potten toveren en doe je tegoed aan hun tips en tricks. Bovendien kun je op de Winterfair elke dag met al je culivragen terecht bij de Libelle-redactie. Dat worden fantastische feesten!

Hieronder vind je het overzicht van welke chef wanneer aan het Libelle-fornuis staat.

 

Woensdag
20/11


11u00: Ilse
12u30: Manon
14u00: Ilse
15u30: Regula

 

Donderdag
21/11


11u00: Ilse
12u30: Sandra
14u00: Ilse
15u30: Regula

 

Vrijdag
22/11


11u00: Ilse
12u30: Manon
14u00: Ilse
15u30: Stefanie

 

Zaterdag
23/11


11u00: Ilse
12u30: Sandra
14u00: Ilse
15u30: Isabella

 

Zondag
24/11


11u00: Ilse
12u30: Stefanie
14u00: Ilse
15u30: Isabella

 

Wie zijn deze topchefs?

Ilse D’hooge

Libelle-chef Ilse is intussen een vaste waarde op de Winterfair, en terecht. Sinds ze in 2006 verkozen werd tot de ‘Hobbykok van het jaar’ bij Knack Weekend, bracht ze tal van fijne kookboeken uit en verrast ze de Libelle-lezeressen elke keer opnieuw met heerlijk haalbare gerechten. Met Ilses recepten sta je geen uren in de keuken, maar zet je toch telkens iets origineels op tafel. Eerlijk, makkelijk, gezellig én snel: zo hebben wij het graag!

Op de Libelle Winterfair maakt Ilse one-pot spinazie, tomaat en kip met pasta én gevuld varkenshaasje met mozzarella, gedroogde abrikozen en pistachenoten.

Isabella Cozzi

Voor authentieke Italiaanse gerechten moet je bij Isabella zijn! Als dochter van een Italiaanse vader en een Belgische moeder is ze grootgebracht met de zaligste zuiderse klassiekers. Door de jaren heen is ze zich zelf ook in de Italiaanse keuken gaan verdiepen, met enkele smakelijke kookboeken en een cateringservice als resultaat. Op de Winterfair krijg jij een voorsmaakje van een van haar favoriete familierecepten.

Op de Libelle Winterfair maakt Isabella polpette al sugo, typisch Italiaanse balletjes in tomatensaus.

Manon Van Aerschot

Onze eigen Libelle Lekker-redactrice Manon verzamelt al jaren de lekkerste recepten op haar populaire blog Macaron Manon en bracht net haar eerste boek uit. ‘Alle dagen feest’ is een ode aan de mooie momenten in het leven met vrienden en familie. Uiteraard mocht daarin het hoofstuk kerst niet ontbreken! Zin in verfijnde hapjes? Kom dan zeker kijken wat Manon in het Kooktheater speciaal voor jou bekokstooft.

Op de Libelle Winterfair maakt Manon tapenade van oesterzwammen met zwarte olijven, blini’s met mierikswortelcrème, gerookte zalm en lompviseitjes & patélolly’s.

Regula Ysewijn

Regula ken je vast als het ravissante jurylid van Bake Off Vlaanderen, maar ze bakt zelf ook als de beste. Haar nieuwe ‘Brits Bakboek’ is net uit en staat vol heerlijke Britse desserten. Ook op onze website libelle-lekker.be vind je trouwens enkele hemelse videorecepten van haar hand. Zeg nu eerlijk: wie laat er zich niet graag verleiden tot iets zoets? Verras je gasten en jezelf dit jaar met een topgebak. Blije gezichten gegarandeerd!

Op de Libelle Winterfair maakt Regula een heerlijke treacle taart, een traditionele Britse strooptaart.

Sandra Bekkari

Al meer dan twintig jaar toont Sandra je met veel plezier de weg naar een gezonde levensstijl. Haar bestsellers ‘Nooit meer diëten 1,2 en 3’ zijn echte must-haves voor al wie het in de keuken lekker licht wilt houden. Extra leuk: Sandra bewijst dat je ook met de feesten heerlijk slank kunt koken. Zo maak je meteen werk van je goede voornemens.

Op de Libelle Winterfair maakt Sandra groentecalzone met kalfsgehakt en penne met pesto, broccoli en kastanjechampignons.

Stefanie Baert

Stefanie van Foodlove weet als geen ander hoe je lekker en gezond eten in een drukke agenda kunt inpassen. Haar passie en kennis deelt ze niet alleen in haar kookworkshops, food tours en kookboeken, maar nu ook tijdens de Winterfair in het Libelle Kooktheater. Heel wat van haar inspiratie haalt Stefanie op reis, laat je dus verrassen door haar healthy wereldkeuken.

Op de Libelle Winterfair maakt Stefanie Indische linzendahl met zoete aardappel en spinazie.

Haal zeker jouw Libelle-tas af en vul deze met de Libelle-cadeautjes die je ontdekt doorheen de Winterfair. Omdat het de tiende editie is, maar vooral…. omdat we je graag zien!

Wees er snel bij

20 tot en met 24 november 2019

Tickets: VVK €11 - ADK €13 - Kinderen tot 12 jaar gratis

Partners
Locatie

Nekkerhal
Plattebeekstraat
2800 Mechelen

Routebeschrijving

Cookie Instellingen