Selecteer een pagina
Libelle Winterfair 11 tot en met 15 november 2020 in de Nekkerhal te Mechelen

Ontmoet de redactie op de Libelle Winterfair!

Van 20 tot en met 24 november vieren we in de Nekkerhal in Mechelen de tiende verjaardag van de Libelle Winterfair, onze sfeervolle indoor winterhappening. Kom dus zeker langs in onze gezellige kerstchalet, waar onze redactie jou met veel enthousiasme opwacht!

Dit hebben we voor jullie allemaal in petto!

KLINKEN MET KAREN

Elke dag om 15 uur trakteert onze hoofdredactrice met lekkere bubbels voor een selectie van haar Libelle Vriendinnen tijdens de Libelle Apero. Word ter plekke Libelle Vriendin door je te registreren bij ons promoteam en misschien klink jij wel samen met Karen!

ANNE DAVIS OP DE HIGH TEA

Elke dag van 12 tot 13u en van 16 tot 17u in de Libelle Kerstchalet

Omdat ze echt, oprecht en recht uit het leven gegrepen zijn: daarom houden jullie zo van de columns van Anne Davis. 50 lezeressen winnen een duoticket voor een high tea met Anne en praten een uur lang met haar over de grote thema’s van het leven. Surf naar libelle.be/vriendinnen en maak kans op deze unieke ontmoeting.

VRAAG HET AAN RIKA

In haar rubriek ‘SOS Relatie’ deelt relatie-expert Rika Ponnet haar inzichten met koppels die door een moeilijke periode gaan. Zit jij ook met relatievragen? Stel ze op de Winterfair rechtstreeks aan Rika.

Op zaterdag van 10 tot 12u en van 12 tot 16u in de Libelle Kerstchalet

OP BEZOEK BIJ HET REPO-TEAM

Onze redacteurs zijn voortdurend op zoek naar verhalen en wie kan ons hiervoor meer inspireren dan onze lezeressen? Wat houdt jou bezig? Wat was de meest ingrijpende gebeurtenis in je leven? Of welke kleine gelukjes wil je met ons delen?
Kom langs voor een babbel met onze redacteurs en wie weet verschijnt jouw verhaal later in Libelle.

Elke dag van 10 tot 12u en van 12 tot 16u in de Libelle Kerstchalet

Ook zeker niet te missen:

  • Ga voor meer groen in huis met de demo’s van Laurence, op woensdag, donderdag en vrijdag van 13u30 tot 17u, op zaterdag van 10 tot 14u op terras van onze Kerstchalet.
  • Persoonlijk de lekkerste tips van onze culi-redactie, elke dag in het Libelle Kooktheater (zie programmatie bij Kooktheater) en in de Libelle Kerstchalet van 10 tot 18u
  • Ontdek ons gloednieuwe online vriendinnenplatform bij ons online team op het terras van de Libelle Kerstchalet, elke dag van 10 tot 17u
  • Krijg de ultieme beautytips van onze expert Sanne, op woensdag, donderdag en vrijdag van 10 tot 13u en van 14u tot 16u in de Libelle Kerstchalet
  • Stel je vragen aan onze opvoedingsdeskundigen, op donderdag en op zondag van 10 tot 12u en van 13 tot 16u in de Libelle Kerstchalet
  • Leer hoe leuk handletteren is, samen met ons lay-outteam, elke dag van 10 tot 17u op het terras van de Libelle Kerstchalet

LIBELLE STEUNT MUSIC FOR LIFE

Wie wens jij iets moois toe? Koop voor 5 euro een wens voor Music For Life en brand een Spaas-kaarsje in ons wenshuisje. Elke dag van 10 tot 17u.
Op 12 december verschijnt jouw wens dan misschien wel in het warmste krantje dat je dan bij Libelle vindt.

Haal zeker jouw Libelle-tas af en vul deze met de Libelle-cadeautjes die je ontdekt doorheen de Winterfair. Omdat het de tiende editie is, maar vooral…. omdat we je graag zien!

Wees er snel bij

20 tot en met 24 november 2019

Tickets: VVK €11 - ADK €13 - Kinderen tot 12 jaar gratis

Partners
Locatie

Nekkerhal
Plattebeekstraat
2800 Mechelen

Routebeschrijving

Cookie Instellingen