Selecteer een pagina

Mercy Ships is een internationale liefdadigheidsorganisatie die medische en chirurgische zorg toegankelijk wil maken voor de allerarmste mensen op onze planeet. Voor zij die geen toegang hebben tot een goede gezondheidszorg. Om deze mensen hoop én hulp te bieden, zetten we het grootste ziekenhuisschip ter wereld in, de Africa Mercy.
Aan boord van ons ziekenhuisschip werken 450 fantastische vrijwilligers die eersteklas medische hulp verlenen. Onze hulpverlening is volledig gratis en focust zich op volgende chirurgische specialisaties: tumoren verwijderen, orthopedie, reconstructieve plastische chirurgie, cataract en fisteloperaties. Zieke mensen krijgen zo een nieuwe toekomst en worden niet langer uitgesloten door hun gemeenschap.

In 40 jaar heeft Mercy Ships maar liefst 100.000 chirurgische behandelingen verricht, maar ook meer dan 42.250 lokale professionals opgeleid en meer dan 1.100 projecten voltooid voor de ontwikkeling van landbouw en infrastructuur.

Meehelpen of een bijdrage doen ten voordele van Mercy Ships? Jouw hulp is meer dan welkom! Bezoek gerust eens onze website en kijk snel hoe je ons kan steunen.

Cookie Instellingen