Selecteer een pagina
Libelle Winterfair 11 tot en met 15 november 2020 in de Nekkerhal te Mechelen

PARTNERS

Met dank aan onze Libelle Winterfair 2019-partners:

De winter staat voor de deur en die belooft lekker gezellig te worden. Zeker als het van e5 afhangt. Onze nieuwe wintercollectie voor haar en hem is weelderig glamoureus. De e5-shop op de Winterfair is gehuld in een warm winters jasje. Spring dus zeker binnen en kom rustig shoppen in een sfeervolle setting. Onze medewerkers staan met de glimlach klaar om u te laten schitteren dankzij dat perfecte jurkje, die elegante broek, dat perfecte accessoire of … alles wat u op het lijf geschreven staat. U maakt onze mode mooi.

CM doet veel voor jouw gezondheid. Bovendien houden we onze aansluitingskost klein en het voordelenpakket groot. Zo wordt bijvoorbeeld het remgeld voor kinderen tot en met 6 jaar vergoed en dit zonder franchise, per kind wordt ook een mooie som terugbetaald voor schoolvakanties, jeugdkampen en speelpleinen en bij de aankoop van een bril of lenzen krijg je jaarlijks tot 50 euro terug. Bereken snel…

Slechts 11% van de Belgen houdt van de herfst- en wintermaanden. Dat is bedroevend weinig. Daarom roept Spaas alle landgenoten op om het tijdens de donkere dagen extra gezellig te maken. Op de Libelle Winterfair willen we iedereen daar nog wat meer bij helpen. Bezoek onze beursstand en ontdek er onze originele cadeaupakketten en geurkaarsen. Wil je zelf kaarsen versieren, dan kan dit op onze leuke workshop. Rustiek kaarsen of kaarsen in glas, je leert er allerhande technieken om je favoriete kaars te personaliseren en er een klein pronkstukje van te maken. Met servetten en andere patronen kan je zowel klassieke als moderne designs combineren om straks op je feesttafel te zetten.

Op deze sfeervolle Kerstbeurs op zaterdag 30 november & zondag 1 december 2019 met ruim 200 exposanten kan je o.a. terecht voor originele geschenkartikelen & deco, gastronomie en creativiteit rond het kerst-thema. Met tal van animatie voor kids & optredens van diverse artiesten.

Een moderne keuken met kookeiland of een retro keuken? Een greeploze keuken of liever een landelijke keuken? Dovy realiseert al uw keukendromen! Zowel moderne witte keukens, design keukens of budgetkeuken, Dovy realiseert keukens op maat, voor elk wat wils en aan een scherpe prijs.

Al vier generaties lang draagt Rombouts de titel ‘Gebrevetteerd Hofleverancier van België’. Deze onderscheiding staat voor topkwaliteit. De koffiebonen worden op de plantages met de grootste zorg uitgezocht, waarna ze zeer traag worden gebrand, op traditionele wijze. Zo ontstaat een uniek aromatisch boeket. Via het rechtstreekse contact met de plantages zet Rombouts zich ook in voor duurzame ontwikkeling, met respect voor de lokale telers door de ontwikkeling van Fairtrade producten, en met respect voor de natuur door biologische koffie op de markt te brengen.

Met Zyzo is iedereen weer dichtbij. Eindelijk een product voor ouderen die niet meer mee zijn met smartphones en tablets! Zyzo is speciaal ontworpen om ouderen beter met hun kinderen en kleinkinderen te verbinden. Met Zyzo’s gratis mobile app – ontwikkeld voor iOS & Android – kunnen familieleden foto- en videoberichten naar het Zyzo toestel sturen. Afspraken (een bezoekje) of herinneringen (medicatie nemen, thuiszorg,…) kan je er ook mee doorsturen. Op Zyzo’s klok-scherm start elke nieuwe dag met een handig overzicht van afspraken en reminders voor die dag, op het uur dat ze ingeboekt zijn. Klik gewoon op het icoon voor de details van reminder of afspraak.Met Zyzo aan de slag gaan is supersimpel: plug hem in het stopcontact, verbind je met de mobile app en je bent vertrokken. Zyzo is bovendien volledig advertentie-vrij en verzamelt geen data die met derden worden gedeeld. Persoonsgegevens, foto’s, video’s en memo’s zijn bij Zyzo 100% veilig.

Mercy Ships is een internationale liefdadigheidsorganisatie die medische en chirurgische zorg toegankelijk wil maken voor de allerarmste mensen op onze planeet. Voor zij die geen toegang hebben tot een goede gezondheidszorg. Om deze mensen hoop én hulp te bieden, zetten we het grootste ziekenhuisschip ter wereld in, de Africa Mercy.
Aan boord van ons ziekenhuisschip werken 450 fantastische vrijwilligers die eersteklas medische hulp verlenen. Onze hulpverlening is volledig gratis en focust zich op volgende chirurgische specialisaties: tumoren verwijderen, orthopedie, reconstructieve plastische chirurgie, cataract en fisteloperaties. Zieke mensen krijgen zo een nieuwe toekomst en worden niet langer uitgesloten door hun gemeenschap.

In 40 jaar heeft Mercy Ships maar liefst 100.000 chirurgische behandelingen verricht, maar ook meer dan 42.250 lokale professionals opgeleid en meer dan 1.100 projecten voltooid voor de ontwikkeling van landbouw en infrastructuur.

Meehelpen of een bijdrage doen ten voordele van Mercy Ships? Jouw hulp is meer dan welkom! Bezoek gerust eens onze website en kijk snel hoe je ons kan steunen.

Wil je meer weten over gezond en bewust leven?
Spring dan eens binnen in het Test Aankoop busje op de Libelle Winterfair en krijg onbetaalbaar advies van onze specialisten. Helemaal live!

Every reason is a reason to celebrate! En hoe doe je dit beter dan met een lekker flesje “Freixenet”. Henkell- Freixenet is de marktleider van mousserende wijnen. Ze hebben Cava’s, Prosecco’s, Champgens, Sekt en Créments alsook een diverse reeks van wijnen en alcoholische dranken.Of je nu eerder geniet van een glaasje Prosecco, cava of 0%. Freixenet heeft voor elke gelegenheid de perfecte fles voor jou klaarstaan!

Haal zeker jouw Libelle-tas af en vul deze met de Libelle-cadeautjes die je ontdekt doorheen de Winterfair. Omdat het de tiende editie is, maar vooral…. omdat we je graag zien!

Wees er snel bij

20 tot en met 24 november 2019

Tickets: VVK €11 - ADK €13 - Kinderen tot 12 jaar gratis

Partners
Locatie

Nekkerhal
Plattebeekstraat
2800 Mechelen

Routebeschrijving

Cookie Instellingen